25n
25N
25N

El lloguer a la Comunitat Valenciana puja un 0,3% en el primer trimestre de l'any, segons Idealista

El lloguer a la Comunitat Valenciana puja un 0,3% en el primer trimestre de l'any, segons Idealista
24/04/2019 -

El preu mitjà per metre quadrat en lloguer ha pujat un 0,3 per cent a la Comunitat Valenciana en el primer trimestre de 2019, fins a situar la renda d’un metre quadrat en set euros mensuals, segons l’últim informe de preus d’Idealista. D’aquesta forma, la variació interanual ha sigut del 5,4%.

Per províncies, València va incrementar els seus preus en un 0,6%, fins a situar la renda d’un metre quadrat en 7,5 euros mensuals; Alacant ha disminuït els seus preus un 0,9% durant l’últim trimestre, fins a situar-se en 6,7 euros per metre quadrat al mes; mentre que Castelló ha registrat un ascens de l’1,8% en el preu de les seues vivendes en lloguer, fins a arribar als 5,4 euros mensuals per metre quadrat.

Les rendes dels lloguers també han pujat en la ciutat de Castelló però han caigut a Alacant i València. En aquest sentit, a Castelló els preus han crescut un 3%, fins als 5,6 euros/m2; a València el preu mitjà dels arrendaments va baixar un 0,1%, deixant el preu del metre quadrat en 8,4 euros; i a Alacant capital els preus també han experimentat un descens: els propietaris alacantins demanen un 1,1% menys per arrendar les seues vivendes, amb una mitjana de 7,1 euros/m2.

A nivell nacional, el preu de la vivenda en lloguer s’ha incrementat a Espanya un 2,4% durant el primer trimestre de 2019, fins a deixar el metre quadrat en 10,7 euros al mes. En taxa interanual, el creixement arriba al 6,6%.

El preu s’ha reduït en tres comunitats i ha pujat en les altres regions, sent Extremadura on més van créixer (4,1%) i Navarra on més van caure (-1,6%).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + catorze =