caixa popular

Productes exclusius en la subhasta solidària de One Day Yes

L’Hotel Reina Victoria de València acollirà, a les 20.00 hores, aquesta subhasta solidària

Productes exclusius en la subhasta solidària de One Day Yes
30/11/2017 -

Aquesta vesprada, a les 20.00 hores, l’Hotel Reina Victoria de València acull un dels esdeveniments solidaris més esperats. I és que de la mà de l’humorista Eugeni Alemany i l’actor David Fajardo de la companyia d’improvisació Subit, arriba a la nostra ciutat la subhasta solidària One Day Yes que, enguany, compta amb la col·laboració de l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana.

Un esdeveniment original, i molt divertit, on trobaràs productes exclusius, i a bon preu, com a il·lustracions de Paco Roca i Cristina Durán, una obra gràfica de Vicente Perís i Mavi Escamilla, una peça única dels dissenyadors Estudio Savage o el clàssic joc de ciclistes del dissenyador Nacho Lavernia, entre altres.

Però les sorpreses no acaben ací. I és que entre els assistents se sortejarà un viatge a Kenya per a dues persones, amb totes les despeses pagades, gràcies a Caixa Popular. A més, aquest viatge permetrà als afortunats conéixer l’escola Twashukuru, el projecte One Day Yes, així com la sensibilització en el terreny. Així mateix, aquesta subhasta comptarà amb la implicació de les arts escèniques valencianes i, el més destacat, amb la il·lustració en directe dels artistes Kolo, Claudia Toran i Araceli Moya, així com amb la presentació del conte ‘Pole Pole’ de la il·lustradora Empar Piera.

Tot el recaptat en la subhasta de One Day Yes anirà destinat al manteniment de l’escola en l’illa de Lamu (Kenya). Una escola 100% ecològica que manté a 35 xiquets amb menjar i educació. No perdes l’oportunitat de formar part d’un esdeveniment únic i, per descomptat, solidari.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + 20 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris