caixa popular

L'Ajuntament trau a subhasta sis Harley Davidson

L'Ajuntament trau a subhasta sis Harley Davidson
26/01/2018 -

8.900 euros per moto. Eixe és el preu d’eixida que tindrà cadascuna de les sis Harley Davidson que l’Ajuntament de València va adquirir en 2006 amb motiu de la visita del Papa Benedicto XVI. Són sis de les vuit motocicletes que es van adquirir aleshores, ja que una d’elles es troba trencada i l’altra es quedarà al Museu de la Policia Local de València.

“Eixa era la dicotomia que va viure el nostre Ajuntament, quan teníem una gran carència de parc automobilístic, es gastaven ingents quantitats de diners en adquirir motos que simplement servien per a lluir-se i no per a treballar”, ha exposat la portaveu del Govern municipal Sandra Gómez, qui ha informat de l’orde del dia de la Junta de Govern Local, en la que s’ha aprovat convocar la subhasta d’aquestes sis motocicletes de propietat municipal.

Així, s’ha aprovat l’expedient d’alienació que “ha costat administrativament molt a fer” per a poder traure a subhasta, segons Gómez, “unes motos que no van tindre un ús posterior perquè no eren funcionals” i només “circulaven una vegada a l’any, acompanyant a la Fallera Major de València”. Aquesta iniciativa vol concloure així amb “la línia política de balafiament i de despeses supèrflues de l’anterior govern municipal”. Una vegada que es publique aquesta subhasta al Butlletí Oficial de la Província (BOP), hi haurà 20 dies perquè qualsevol ciutadà puga participar.

ALTRES ASSUMPTES

La Junta de Govern ha aprovat la concessió de les ajudes del pla de subvencions “Ciutat Educadora” a 10 projectes, el que suposa un total de 98.066 euros, i també s’ha aprovat la convocatòria de les concessions de subvencions a les comissions falleres per il·luminació decorativa al carrer per un import de 210.000 euros.

Al mateix temps, la Junta de Govern Local ha donat el vistiplau al conveni signat amb A Coruña a Fitur per tal de consolidar i reforçar la connexió aèria entre ambdues ciutats, mitjançant la cessió d’espais publicitaris per a promocionar-les. Un conveni semblant al que es va signar amb la ciutat de Sevilla per a consolidar els vols i el turisme entre elles.

Finalment, la Junta també ha acceptat la donació de l’escultura “Xica al llac” de l’artista Ana Rosa Ballester Bonilla, per a la seua col·locació al Mercat de Colón.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 5 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris