25n
25N
25N

STEPV sol·licita a Educació la suspensió de les classes "almenys quinze dies"

STEPV sol·licita a Educació la suspensió de les classes "almenys quinze dies"
12/03/2020 -

El Sindicat de Treballadores i Treballadors de l’Ensenyament del País Valencià (STEPV) ha demanat a la Conselleria d’Educació que decrete la suspensió de les classes almenys per 15 dies, com ha fet hui Catalunya.

Des del sindicat docent argumenten que la setmana que ve en moltes localitats de València i a Castelló s’ha mantingut la festivitat escolar la setmana, per tant, ampliar-la una setmana més seria una bona mesura per a reduir la possibilitat de contagi. I, “evidentment”, aquesta suspensió s’hauria d’ampliar a totes les localitats de la Comunitat Valenciana, advoquen.

“Si estem en un moment de contenció del coronavirus, el que fa falta és mesures efectives també en l’àmbit educatiu, on es produeix una acumulació de centenars d’alumnes en espais reduïts. Per tant, la suspensió de les classes és una mesura recomanada per a evitar l’expansió de possibles contagis”, argumenten.

“A més –prossegueixen– el fet que a moltes localitats de València i a Castelló de la Plana ja siga festiu la setmana que ve perquè no s’ha suspés el festiu escolar (previst per les Falles i la Magdalena ajornades), és un bon moment per a implantar aquesta mesura en el conjunt del País Valencià, ja que la incidència serà menor”.

STEPV apunta que el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que se suspenen les activitats extraescolars educatives. El sindicat considera que aquesta mesura “no serà suficient” i per això ha proposat en Taula Sectorial d’Educació i en una comunicació a la Conselleria que caldria suspendre les activitats lectives els pròxims 15 dies.

“És millor tallar de soca-rel i no anar prenent mesures parcials diàriament. Esperem que la Conselleria atenga la proposta i decrete la suspensió de les classes durant, almenys, els pròxims 15 dies”, insisteixen.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + 16 =