25n
25N
25N

Stephen King: "Donald Trump dona més por que qualsevol dels meus llibres"

Stephen King: "Donald Trump dona més por que qualsevol dels meus llibres"
15/07/2019 -

L’obra d’Stephen King ha sigut adaptada en nombroses ocasions en els últims anys, amb títols com It, Cementeri d’Animals o Castle Rock i encara que King és considerat el mestre del terror, hi ha alguna cosa que espanta l’autor més que les seues esgarrifoses històries: la presidència de Donald Trump.

Durant una entrevista amb NowThisNews, a King li van preguntar si pensava que la presidència de Trump donava més por que qualsevol de les seues novel·les. “La resposta curta a això és sí, ho crec. Crec que és més aterridor”, va dir l’escriptor.

No obstant açò, King va admetre que va predir que una figura autoritària similar al president dels Estats Units podria arribar al poder en el seu llibre de 1979, La zona morta. Una obra que va ser adaptada al cinema per David Cronenberg en 1983.

“Estava convençut que era possible que sorgira un polític que estiguera fora del corrent principal i que estiguera disposat a dir qualsevol cosa que captara l’atenció del poble nord-americà”, va explicar.

La zona morta narra la història d’un home de negocis convertit en un polític ganut de poder anomenat Greg Stillson. King va descriure al personatge com algú que diria “coses boges que ningú creuria, o això creiem, fins que va arribar Donald Trump”.

Per a l’escriptor, la seua preocupació era “que algú com Greg Stillson poguera ser triat i ascendir, convertir-se en president dels Estats Units i començar la Tercera Guerra Mundial”, va agregar King. “Però pareix que tenim Greg Stillson com a president dels Estats Units”, va bromejar.

L’obra de King tornarà a la gran pantalla al setembre amb It: Capítol 2. A més, la cadena CBS prepara The Stand, sèrie basada en la novel·la de King que ja ha confirmat la presència del cantant Marilyn Manson.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × quatre =