25n
25N
25N

Burjassot acull la celebració del V Steamfantasy

Burjassot acull la celebració del V Steamfantasy
18/09/2019 -

La Casa de Cultura de Burjassot albergarà, dissabte que ve 21 de setembre, la celebració del V Steamfantasy, organitzat per l’Associació Cultural Steampunk València. Des de les 10 h i fins a les 20 h, els amants de l’univers Steampunk podran gaudir d’una variada programació d’activitats entre les quals hi haurà presentacions de llibres, jocs de rol, curtmetratges, desfilades, teatre, etc.

Com en edicions anteriors, per la Casa de Cultura desfilaran des de pirates de terra, mar o aire fins a éssers d’ultratomba o no tomba, un ampli espectre de personatges que poblen el Steampunk, moviment cultural que sorgeix de la literatura com un xicotet homenatge als escriptors d’anticipació i fantasia del XIX i que s’ha anat estenent per tots els racons de la cultura: cinema, videojocs, jocs de rol, jocs taula, estètica, música, invents, etc.

L’entrada al V Steamfantasy és totalment gratuïta i apta per a tots els públics. A més, els assistents podran participar en el sorteig de diferents regals relacionats amb el món Steampunk.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 11 =