caixa popular

Les startups crearan llocs de treball directes a València

Les startups crearan llocs de treball directes a València
06/07/2017 -

La regidora de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Ocupació de l’Ajuntament de València, Sandra Gómez, inaugura aquesta vesprada l’esdeveniment estival de la xarxa emprenedora de la ciutat de València, Vit Emprén, una comunitat que compta actualment amb 500 startups i més de 3.000 membres registrats, i és el tercer ecosistema d’Espanya després de Madrid i Barcelona. Cal destacar que les startups crearan 689 llocs de treballs directes en 2017 a la ciutat de València, i està previst que la xifra arribe als 931 llocs directes en 2018. A açò cal sumar els nombrosos llocs de treball indirectes que genera el sector.

Sandra Gómez ha destacat el seu desig de “situar València com a ciutat referent en innovació i emprenedoria en l’àmbit internacional, i ha enaltit la labor de VIT Emprén com a xarxa promotora de l’ecosistema innovador valencià”. L’esdeveniment d’aquesta vesprada reuneix alguns dels speakers internacionals més influents, procedents de llocs com Silicon Valley o Xina, epicentres del desenvolupament tecnològic i la innovació.

La trobada té com a objectiu presentar les novetats per al pròxim curs, entre les quals destaca l’acord bilateral amb Chengdú, ciutat agermanada amb València, i el nou programa “Destination Silicon Valley” que obri a les startups valencianes les portes de Silicon Valley, el lloc que segueix liderant el desenvolupament de la innovació i l’alta tecnologia en el món.

Així mateix, s’ha anunciat el llançament de la segona convocatòria de Factory Startup i dels pròxims esdeveniments que posicionaran València dins del circuit internacional de l’emprenedoria sostenible i de les noves tecnologies, com machine learning i intel·ligència artificial.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 4 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris