25n
25N
25N

L'estand de la Comunitat Valenciana acull prop de 2.600 reunions i presentacions en tres dies

L'estand de la Comunitat Valenciana acull prop de 2.600 reunions i presentacions en tres dies
24/01/2020 -

L’estand de la Comunitat Valenciana en Fitur dóna per finalitzada la seua activitat professional després d’acollir 2.597 reunions i presentacions durant els últims tres dies, i havent rebut el premi al millor estand de les comunitats autònomes al costat del d’Aragó i Euskadi.

Per això, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha realitzat un balanç i ha destacat en un comunicat: “estem satisfets amb els resultats aconseguits, que evidencien la necessitat de continuar apostant per un enfocament cada vegada més professional en aquesta mena de certàmens”.

De fet, ha indicat que “en aquesta edició s’ha incrementat un 40% el nombre d’empreses presents en Fitur on tant agències receptives com establiments i cadenes hoteleres han pogut mantindre reunions amb operadors i empreses del sector turístic”.

Així, ha destacat que “la major part d’elles vénen ja amb una agenda prèvia, amb l’objectiu d’incrementar el seu negoci, la qual cosa evidentment repercuteix a millorar un sector que és fonamental per a la nostra economia” i ha assenyalat que “aquests dies s’ha percebut una activitat molt intensa, la qual cosa s’ha traduït en una valoració molt positiva per part de tots”.

LES XIFRES DE NEGOCI EN FITUR 2020

Segons les dades recollides pel personal de Turisme Comunitat Valenciana, encarregat de gestionar l’estand durant tot aquest temps, les 56 entitats presents en la zona d’empreses han mantingut una mitjana de huit reunions diàries, la qual cosa fa superar les 1.300 trobades professionals.

En aquesta àrea, a més, s’han celebrat 20 trobades amb oficines de turisme de Turespaña en diferents països, quatre reunions amb línies aèries i 24 contactes amb tècnics de promoció.

Per part seua, en la zona dels productes turístics Mediterrani Natural i Rural, Mediterrani Cultural i Mediterrani Actiu, s’han produït 592 reunions tant, d’empreses de turisme natural i rural com de turisme cultural i actiu.

A més, enguany, per primera vegada, aquestes empreses d’experiències turístiques adherides a l’estratègia CreaTurisme han realitzat 21 presentacions dels seus serveis.

La plaça Central de l’estand de la Comunitat Valenciana ha acollit una intensa agenda amb 53 actuacions, a les quals cal afegir les 61 presentacions realitzades a les sales de premsa.

L’àrea de L’Exquisit Mediterrani ha sigut una de les quals major públic ha congregat, gràcies a la demostració de la variada gastronomia de la Comunitat amb 52 ‘showcookings’ i 42 tastos.

Finalment, l’estand de Fitur Festivals de la Comunitat Valenciana ha acollit 14 reunions, a les quals cal sumar les activitats que han tingut lloc en l’espai de Fitur Cinema.

MILLOR ESTAND AUTONÒMIC DE FITUR 2020

La Comunitat Valenciana ha rebut el premi al millor estand de les comunitats autònomes presents en Fitur 2020, al costat dels d’Aragó i Euskadi.

L’estand d’enguany està inspirat en la llum i el sol del Mediterrani, que s’intenta evocar mitjançant l’ús de grans imatges en sostre i parets que irradien d’un centre a manera de raigs de sol.

Francesc Colomer s’ha mostrat satisfet pel reconeixement, no sols per la valoració estètica i creativa, sinó també per l’arquitectura de l’estand en benefici de la generació de negoci i presentació de productes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × dos =

Informacion coronavirus
escalante
el puig