caixa popular

SPB aposta per la sostenibilitat tant en els seus materials plàstics com a cartó

L’interproveïdor de Mercadona ha destacat en els desdejunis del Clúster que el seu objectiu és aconseguir envasos més lleugers i eficients a l’una que forts

SPB aposta per la sostenibilitat tant en els seus materials plàstics com a cartó
25/05/2017 -

La companyia, SPB, empresa química capdavantera dedicada a la fabricació d’envasament de productes per a la cura de la llar, roba i cura personal, ha reafirmat en els desdejunis del Clúster d’Innovació en Envàs i Embalatge la seua aposta decidida per la sostenibilitat.

Un repte ambiciós també en el que als materials es refereix segons ha explicat el representant del departament de Compres de SPB, Felipe de l’Amo. “Suposa assegurar tant l’eficiència en els costos com la resistència dels materials en els transports i estem parlant tant de plàstics com de cartó”.

En el desdejuni del Clúster, en el qual s’han donat cita a empreses del sector de l’envàs i de l’embalatge i associats, el responsable d’envàs i embalatge de SPB, Jesús Valls, ha explicat que “SPB aposta per solucions innovadores per a envasos més lleugers i eficients sense perjudicar a la seua resistència”.

 

Internacionalització del sector de l’Envàs i Embalatge

Durant esta trobada, el Clúster d’Innovació en Envàs i Embalatge ha volgut fomentar la internacionalització de les empreses del sector acostant totes les ajudes amb les quals s’explica des de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

Per açò, ha assistit a aquest desdejuni la Directora General d’Internacionalització de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, María Dolores Parra. D’esta manera, ha informat als assistents dels cinc diferents graus d’ajudes que existeixen per a tal fi.

L’empresa patrocinadora d’este XVIII Desdejuni ha sigut la companyia Nunsys, especialitzada en el desenvolupament i implantació de solucions integrals de tecnologia que realitza projectes de Comunicacions, Sistemes, Networking, Programari i Indústria 4.0.

A través del seu Director d’Indústria 4.0, Roberto Milan, ha comentat les solucions que ofereix en este sentit, “no solament per a les grans empreses sinó també per a les pimes o empreses tradicionals”, va subratllar.

Els Desdejunis del Clúster d’Innovació en Envàs i Embalatge són sessions de caràcter mensual en les quals una empresa usuària d’envàs i embalatge exposa les seues estratègies i necessitats al voltant del packaging. En elles, s’afavoreix l’intercanvi d’idees entre l’empresa usuària i els associats del Clúster.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + catorze =

viva gym canovas
exposicion caps tallats