25n
Orgull
Orgull

La SPAB de Burjassot organitza una nova recollida solidària davant la necessitat d'aliments per a gats

La SPAB de Burjassot organitza una nova recollida solidària davant la necessitat d'aliments per a gats
01/07/2021 -

La Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB) ha organitzat una nova recollida solidària que tindrà lloc dissabte que ve 3 de juliol. Els voluntaris i voluntàries de la SPAB sol·liciten la solidaritat i l’ajuda ciutadana davant una urgent necessitat d’aliments i productes per als felins abandonats que la Protectora té a càrrec seu.

En aquesta ocasió, la recollida solidària tindrà lloc en col·laboració amb Family Cash, de manera que els voluntaris i voluntàries de la SPAB estaran el dissabte, entre les 10h i les 20h, a les portes d’aquest hipermercat situat al Parc comercial Albán per a recollir tots els productes amb què els clients vulguen col·laborar.

La SPAB, segons els mateixos voluntaris i voluntàries, necessita amb urgència, menjar humit per a gats júnior, pinso per a gats i gossos, arena higiènica per a gats així com productes de neteja i higiene animal. Col·laborar en aquesta recollida solidària és senzill. N’hi ha prou amb acostar-se al supermercat dissabte que ve i, en el carro de la compra, incloure algun dels productes que necessita la SPAB i, una vegada s’haja passat per caixa, donar-los als voluntaris i voluntàries de la SPAB que allí es troben, els quals volen insistir que tota ajuda i col·laboració serà benvinguda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 1 =