caixa popular

Inicien el soterrament de les línies elèctriques del polígon Pla de Rascanya

Iberdrola executarà estos treballs que tenen un termini estimat de 4 mesos

Inicien el soterrament de les línies elèctriques del polígon Pla de Rascanya
18/07/2018 -

L’alcalde de Llíria, Manolo Civera, i la regidora d’Urbanisme, Consuelo Morató, han visitat hui, junt amb representants de la companyia Iberdrola, l’inici de les obres de soterrament de les línies aèries elèctriques al polígon Pla de Rascanya.

El primer edil ha explicat que el Govern local “va acordar amb Iberdrola l’avanç d’esta actuació que estava prevista per als pròxim anys, ja que era un compromís prioritari poder resoldre este històric problema en el sector”.

El projecte contempla la construcció d’una nova línia subterrània de mitja tensió i la reforma d’un centre de transformació, la qual cosa permetrà millorar la qualitat del subministrament elèctric d’esta zona industrial, així com en urbanitzacions de Llíria i de la Pobla de Vallbona, i també procedir al desmantellament de la línia aèria que travessa el polígon de Rascanya.

La nova línia soterrada de mitja tensió que es va a construir és d’aproximadament mig quilòmetre de longitud i està previst que el seu termini d’execució siga de quatre mesos.

L’alcalde Manolo Civera ha recordat també que l’objectiu de l’Ajuntament “és escometre altres inversions en el polígon de Rascanya, per a potenciar este sector, i per a això s’han sol•licitat ajudes a l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE)”.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × quatre =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris