25n
25N
25N

SOS Hostelería exigeix a Puig que endarrerisca el toc de queda a les 22.30 hores

SOS Hostelería exigeix a Puig que endarrerisca el toc de queda a les 22.30 hores
26/04/2021 -

El president de SOS Hostelería, Fidel Molina, ha demanat aquest dilluns per carta al president de la Generalitat, Ximo Puig, que amplie el toc de queda durant mitja hora per a aprofitar la totalitat de l’horari d’obertura de l’hostaleria.

Aquesta petició coincideix amb el primer dia d’ampliació de l’horari de bars i restaurants fins a les deu de la nit i amb l’inici de la campanya ‘Avança la teua hora del sopar’ posat en marxa per aquesta organització empresarial.

Al seu judici, no té lògica que els clients hagen de marxar abans de les 22 hores per a complir amb el toc de queda, per la qual cosa exigeix “30 minuts de marge” perquè puguen “apurar” les consumicions i “tornar a les seues cases sense por de ser denunciats”.

“No estem demanant la lluna, només que les mesures es prenguen pels hostalers en un moment en el qual el sector acumula pèrdues en la facturació de més del 44%”, exposa el titular de SOS Hostelería en la missiva.

En tot cas, malgrat la limitació d’aforament, ampliar l’horari de tancament fins a les 22 hores suposa en la seua opinió una bona notícia sempre que els clients puguen acabar de sopar a aqueixa hora i no hagen d’anar-se’n abans per a haver de complir amb el toc de queda.

Amb la campanya ‘Avança la teua hora del sopar’, l’entitat demana als valencians que avancen l’hora del sopar per a “salvar els negocis” i ho difonguen compartint fotografies en xarxes socials en les quals apareguen sopant, amb l’etiqueta ‘#yocenoalas8’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − setze =