25n
25N
25N

Sorteig dels quarts de final de la Copa Davis

Sorteig dels quarts de final de la Copa Davis
05/04/2018 -

Durant el sorteig, l’alcalde de València, com a ciutat amfitriona, ha tret la papereta amb els noms dels jugadors que ha determinat l’ordre dels partits. L’acte ha estat organitzat amb motiu del sorteig dels emparellaments en els cinc partits dels quarts de final de la Copa Davis que a partir de demà es disputaran en la Plaça de Bous. Este sorteig, celebrat en el Saló de Cristall, ha comptat amb la presència del president de la Generalitat, Ximo Puig, la major part dels integrants de la corporació municipal i, per descomptat, els jugadors dels equips d’Espanya i Alemanya, aparellats de la manera següent: David Ferrer contra Alexander Zverev i Rafa Nadal contra Philipp Kohslschreiber, el dia 6; Feliciano López i Marc López contra Tim Puetz i Jan Lennard Struff, el dia 7, i Alexander Zverev contra Rafa Nadal i Philipp Kohlschreiber contra David Ferrer, en la jornada final del dia 8.

Ribó ha donat la benvinguda a la ciutat a jugadors, organitzadors, patrocinadors, representants de la federació internacional, esportistes i aficionats arribats amb motiu d’un esdeveniment “que tantes expectatives ha despertat i que convertirà València en escenari d’una d’eixes cites esportives els ressons de les quals arriben a tot el món”. Prèviament al sorteig, el Saló de la Xemeneia de l’Alcaldia ha acollit l’anomenat Meet & Green, o recepció prèvia, i després jugadors i autoritats han eixit a la balconada principal de l’Ajuntament.

“És molt bo per a València acollir el millor tenis mundial amb motiu d’aquests quarts de final que sens dubte seran disputadíssims, apassionants, emocionants, i que contribuirà a estretir encara més les ja excel·lents relacions entre el poble alemany i el poble valencià. Els qui vinguen trobaran una ciutat compromesa amb l’esport com a filosofia de vida que, juntament amb l’alimentació saludable, pretén que generacions presents i futures puguen gaudir d’una salut envejable”, ha afirmat en la seua intervenció l’alcalde Joan Ribó abans de començar el sorteig dels emparellaments per als partits individuals dels dies 6, i 8 i l’encontre de dobles del dia 7.

Valencia

UNA CIUTADANIA INVOLUCRADA

“És aquesta una ciutat oberta, inclusiva, preparada i disposada a la celebració d’esdeveniments internacionals de tanta projecció com la copa Davis, però sempre amb la premissa que la ciutadania s’involucre, participe, que els nostres veïns i veïnes se’n beneficien, se’n senten orgullosos”, ha afegit Joan Ribó, que s’ha referit als esdeveniments paral·lels organitzats com el Tenis al Carrer del passat dijous, en el qual van participar centenars d’alumnes de les escoles de tenis de la ciutat, “i per descomptat l’entrenament de l’equip espanyol a portes obertes”.

L’alcalde de València ha ressenyat que va ser la projecció i el protagonisme internacional que aquest gran esdeveniment esportiu reportarà a València, al costat de l’objectiu d’obtenir el màxim rendiment per a l’economia local, “el que ens va moure a les administracions valencianes a bolcar-nos en aquesta competició a cinc partits, conscients que era una bona inversió amb un bon retorn per a la ciutat”.

Ribó ha finalitzat la seua intervenció expressant la satisfacció de “tindre entre nosaltres un equip espanyol excepcional que aspira a guanyar la seua sisena ensaladera, i comptar amb la presència de Rafa Nadal, una de les icones del nostre esport, un dels esportistes espanyols amb més triomfs de tots els temps, més coneguts i reconeguts en el món, que realça l’atractiu, l’estirada d’aquesta cita primaveral valenciana d’un dels esports que més mou i interessa”.

També han intervingut en l’acte, Ismail el Shafi, en representació de la Federació Internacional de Tenis, Mirian Pérez Camino, que ha intervingut en nom d’una de les entitats patrocinadores de la copa Davis, i Wayne Mckewell, jutge àrbitre que ha supervisat el sorteig.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × quatre =

Valencia activa
bombers
CCCC
Valencia activa