caixa popular

Soraya posarà llum i el color a les festes el pròxim 15 d'agost

Raúl Mejía actuarà de teloner de la cantant que va passar per Operación Triunfo en 2005

Soraya posarà llum i el color a les festes el pròxim 15 d'agost

El pròxim 15 d’agost tindrà lloc una actuació estel·lar en les festes de Burjassot. Soraya serà l’encarregada de posar el ritme, la música, la llum i el color a les festes patronals a esta població de l’Horta Nord. La cantant va debutar discogràficament parlant tan sols uns mesos després del seu pas per Operación Triunfo allà per 2005. Va ser amb el seu Corazón de fuego, a més va ser la representant espanyola en l’edició de 2009 del Festival d’Eurovisió.

Soraya oferirà, el pròxim 15 a partir de les 23.30 hores, al seu públic els seus èxits entre els quals no faltarà la seua nova cançó El Pretendent en la qual compta amb la col·laboració de Mister Mimon, un jove artista canari ex component d’Estili Libre. Tots dos han creat una explosiva combinació amb la qual segur podran a ballar a tota la plaça.

Abans que l’artista ix-te a l’escenari ho farà el jove burjassotense Raúl Mejía. Esta actuació està emmarcada en la clara aposta que fa l’Ajuntament de Burjassot, per donar oportunitat als cantants i artistes de la població d’actuar davant els seus veïns i d’acompanyar-los en els seus primers passos al món de la cançó.

El 15 d’agost, el programa festiu de Burjassot començarà amb el volteig de campanes a partir de les 20.00 hores acompanyat per 21 salves en honor al patró, Sant Roque, que se celebrarà l’endemà (16 d’agost). Després, i abans de les actuacions musicals, tindrà lloc la processó en honor a la Verge, per l’itinerari habitual i eixint des de l’Església de San Miquel acompanyada de l’Agrupació Musical Los Silos.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 12 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC