caixa popular

Sona la Dipu participa en l'Arenal Sound amb Tardor, Funkiwi’s i Mediterranean Roots

Sona la Dipu participa en l'Arenal Sound amb Tardor, Funkiwi’s i Mediterranean Roots
04/08/2016 -

El concurs de pop-rock de la Diputació participa hui en el festival Arenal Sound a Borriana amb els concerts dels grups de la província Tardor, Funkiwi’s i Mediterranean Roots.
Hui actuaran les tres bandes en l’escenari Inside Stage. La primera actuació de la nit anirà a càrrec de Tardor a les 21 h. La banda Funkiwi’s oferirà un concert a les 00:45 h, i a les 2:30 h actuarà Mediterranean Roots. Les tres comparteixen cartell amb artistes de prestigi reconegut, com Two Door Cinema Club, The Hives, Steve Aoki, Crystal Fighters, Kaiser Chiefs, Love of Lesbian, Vitalic, Izal o Manel. El festival Arenal Sound començà ahir i durarà fins a diumenge.
Sona la Dipu continua així amb la promoció dels grups de la província amb la presència dels participants del concurs de pop-rock en els esdeveniments musicals de referència, entre els quals destaquen la participació en festivals reconeguts, com el Viña Rock, el Primavera Sound, l’Arenal Sound, el Festival de les Arts, el Cabo de Plata, el Granada Sound, l’Interestelar Sevilla, el Low Festival, el GetMAD!, el Fuzzville!!! o el Canet Rock.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + 9 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris