25n
25N
25N

Sona la Dipu participa en el festival She’s the Fest dedicat al talent femení

Sona la Dipu participa en el festival She’s the Fest dedicat al talent femení
29/09/2016 -

El concurs de pop – rock de la Diputació, Sona la Dipu, estarà present en la segona edició del festival She’s the Fest, dedicat al talent femení, amb l’actuació dels grups Moonflower, Mantequilla voladora i Meridian Response.

Aquest festival de música i creació artística se celebrarà durant els dies 30 de setembre i 1 d’octubre en Las Naves de València, i el seu objectiu és divulgar el talent femení en l’escena musical nacional i internacional contemporània, així com en altres disciplines artístiques.

El dissabte 1 d’octubre, a les 12:00, el grup Moonflower actuarà en la terrassa. Tot seguit, a les 13:00 en el mateix escenari, Mantequilla voladora oferirà un concert. A la vesprada, a les 18:00, Meridian Response serà l’encarregat d’iniciar els concerts, també en la terrassa.

Els grups del Sona la Dipu comparteixen cartell amb artistes, tant nacionals com a internacionals, i de reconegut prestigi com Zahara, Carmen Boza, Briggite Laverne, Rural Zombies o Morgan, entre molts altres.

She’s The Fest potencia el talent femení, recolza propostes fora dels circuits comercials més convencionals, i aposta per les noves creadores, tant en música com en cinema, moda, arquitectura, fotografia, video art, dansa, etc.

La música és l’eix principal del festival, i en ell actuen grups en els quals les dones tenen el paper protagonista, tant des d’un punt de vista compositiu com a interpretatiu, de manera que es plasme la importància de la presència femenina en la música actual.

La novena edició del concurs Sona la Dipu ha apostat per la promoció dels grups valencians, tant en els municipis de la província com en reconeguts festivals. Així, durant enguany diferents grups participants del Sona la Dipu, independentment que hagen guanyat o no, han tingut l’oportunitat de participar en nombrosos festivals entre els quals destaquen el Viña Rock, el Primavera Sound, l’Arenal Sound, el Festival de les Arts, el Festival Cabo de Plata, el Low Festival, el festival Get Mad, el Fuzzville, Sevilla Interestelar, Granada Sound o el Canet Rock. Així com uns altres a nivell local, com són el Bonica Fest o el MuvFest. A més, el concurs ha introduït el premi de música en femení per a fomentar la igualtat de gènere entre les bandes valencianes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + 7 =

museo prehistoria
museo prehistoria