25n
25N
25N

Somos Súper Paiporta reconeix la labor de huit entitats i associacions locals a partir d'aquest dijous

Somos Súper Paiporta reconeix la labor de huit entitats i associacions locals a partir d'aquest dijous
23/01/2019 -

Huit entitats, clubs i associacions locals de Paiporta veuran reconeguda la seua labor de cohesió social i en pro del bé comú en la primera edició de Somos Súper Paiporta, la campanya que dóna suport al teixit associatiu del poble, promoguda per l’Ajuntament amb la col·laboració de la Fundació Horta Sud.

El primer acte de la campanya serà la celebració de la gala de presentació, aquest dijous, a les 19.00 hores, a l’Auditori Municipal. Les persones que formen part de les huit entitats rebran un reconeixement, i l’Ajuntament iniciarà una campanya de difusió i suport a la seua activitat.

Les associacions i entitats reconegudes en la primera edició de Somos Súper Paiporta seran l’Associació Contra els Abusos Sexuals en la Infància (ACASI), l’Associació Local de Discapacitats Aldis Paiporta, l’Associació Cultural El Barranc, Creu Roja, el Grup de Danses l’Espolí, els Júniors San Jorge, el Grup Scout Gaia, i el Club de Patinatge de Velocitat. En pròximes edicions de Somos Súper es reconeixerà noves entitats entre les 200 que existeixen a la localitat.

La gala de presentació de Somos Súper comptarà amb nombroses sorpreses i el protagonisme de les persones que donen vida a aquestes entitats. Assistiran l’alcaldessa, Isabel Martín, el conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, així com altres membres del govern valencià i de l’equip de govern de Paiporta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + huit =

museo prehistoria