25n
25N
25N

El comerç es promociona estes Falles a través de la campanya Alzira Som Falles, Som Comerç

Del 13 al 19 de març cal pujar els vídeos individuals o col·lectius al Facebook amb l’eslògan “Alzira Som Falles, Som Comerç”. Hi ha en joc tres Targetes Alzira valorades en 300, 200 i 100 euros per als vídeos amb més “likes”

El comerç es promociona estes Falles a través de la campanya Alzira Som Falles, Som Comerç
09/03/2017 -

Continua la dinàmica encetada per la regidoria de Comerç de realitzar campanyes fusionat comerç i festes, amb la finalitat de promocionar el comerç local. Per això estes falles no s’ha volgut deixar passar l’oportunitat de estar presents a les xarxes socials en les primeres festes falleres com a Patrimoni de la Humanitat.

La campanya, Alzira Som Falles, Som Comerç, consistix en la gravació d’un xicotet vídeo, de cinc o deu segons, a la porta de qualsevol comerç de la ciutat. Cal contar perquè t’agrada comprar al comerç, així com dir ben alt l’eslògan “Alzira Som Falles, Som Comerç”. Poden participar tant els vídeos gravats de manera individual com col·lectiva.

Una vegada gravat cal que el pugues al Facebook utilitzant el hashtag #somcomerç

És important realitzar un vídeo original, perquè guanyaran els tres que més “me gusta” obtinguen; atorgant als més votats tres Targetes Alzira, en les que poder fer les compres al comerç local, valorades en 300 euros per al primer classificat, 200 per al segon, i 100 per al tercer vídeo amb més “likes”.

Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes, anima a tots a participar del 13 al 19 de març per tal d’optar a un dels tres premis en joc.

“Este tipus de campanyes ajuden a promocionar el nostre comerç d’una manera àgil i divertida, a més d’oferir la possibilitat als participants de guanyar un premi que revertirà en compres als comerços de la nostra ciutat”, segons ha declarat Isabel Aguilar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + disset =