caixa popular

Ribó insta a Foment per a cercar solucions als problemes de trànsit

Ribó insta a Foment per a cercar solucions als problemes de trànsit
23/08/2017 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha recordat hui que l’Ordenança Municipal de Circulació regula el trànsit de camions per la ciutat, en funció del seu tonatge, i ha instat al Ministeri de Foment per a cercar solucions als problemes que ha generat amb les obres que enllaçaran la V-30 i l’A-3 que afecten els accessos de València i desvien els esmentats vehicles per l’avinguda del Cid, Tres Creus i el camí vell de Picanya.

“El Ministeri de Foment comença aquestes obres després de 15 anys. Ho fa malament i tard perquè en cap moment ha consultat amb l’Ajuntament de València respecte a elements que són imprescindibles dins d’un mínim de cortesia entre institucions”, ha manifestat Joan Ribó, davant les preguntes dels periodistes sobre l’afecció d’aquestes obres que, tal com ha remarcat l’alcalde, “generaran greus problemes de trànsit en la ciutat”.

“Encara que s’haurien d’haver fet fa molt de temps, el mínim que hauria d’haver demanat el Ministeri de Foment és que ens asseguérem i cercàrem una solució. Nosaltres entenem que ha d’haver-hi una eixida per a desplaçar-se cap al Port però és evident que es poden trobar millors solucions”, ha afegit Joan Ribó.

L’alcalde, que s’ha fet ressò de la preocupació de l’equip de govern municipal davant els problemes de trànsit que puguen genera el desplaçament els camions de tonatge alt pels tres carrers esmentats amb anterioritat, “perquè pensem que, a més de col·lapsar el trànsit rodat, afectarà el veïnat pel nivell de sorolls i contaminació”.

“El comportament del Ministeri és totalment intolerable, sembla que estiguérem en un estat d’un altre temps, en el qual no es respectava l’autonomia municipal que és constitucional”, ha conclòs Ribó.

Etiquetes


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − dinou =

viva gym canovas
exposicion caps tallats