caixa popular

Ajuntament i veïnat del Cabanyal acorden solucions per a Doctor Lluch

Ajuntament i veïnat del Cabanyal acorden solucions per a Doctor Lluch
02/03/2018 -

L’Ajuntament de València i el veïnat del Cabanyal han acostat hui posicions sobre el futur de les unitats d’execució del nou planejament d’aquest barri. Així es desprén de la reunió que han mantingut el regidor de Desenvolupament Urbà Sostenible, Vicent Sarrià, amb representants de l’associació de veïns del Cabanyal, la plataforma Salvem el Cabanyal i l’equip redactor del Pla Especial del Cabanyal (PEC).

En aquesta reunió, els veïns han expressat els seus dubtes i temors davant aquest pla que s’està redactant, així com “el seu rebuig total al fet que desapareguen instal·lacions esportives com el camp de futbol i les pistes esportives, o la zona verda executada en Doctor Lluch”. L’equip redactor, format per Luís Casado i Gerardo Roger, ha explicat al veïnat el que s’ha plasmat en els documents per resoldre dubtes, i han esbossat les línies generals en les quals treballen per a l’ordenació de les unitats d’execució, que es concretaran en una fase posterior de tramitació del pla.

El regidor Vicent Sarrià ha aclarit, tal com va explicar l’alcalde de València Joan Ribó, que es tracta d’un esborrany de la proposta de l’equip tècnic oberta a suggeriments i al·legacions, i ha reafirmat una vegada més “el compromís de l’equip de govern que quan arribe el moment de prendre les decisions polítiques, gens es farà sense consens o sense el vistiplau dels veïns”.

“Tots aquests aclariments han servit per a acostar posicions i crear un clima de confiança en el qual poder seguir treballant de manera conjunta pel futur del barri”, ha manifestat Sarrià, que ha estat acompanyat per la regidora de Desenvolupament Econòmic, Sandra Gómez. Els veïns s’han mostrat favorables a situar els habitatges en els solars no urbanitzats de Doctor Lluch, respectant l’existent. L’equip redactor s’ha compromés a dibuixar diverses propostes i a reunir-se de nou per estudiar la millor solució entre tots.

Hem combinat la reivindicació veïnal amb les necessitats del plantejament, i aviat es plasmaran en una proposta concreta que sens dubte serà de consens i la millor pel Cabanyal” ha conclòs Vicent Sarrià.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 2 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018