25n
25N
25N

Només 68 municipis de la Comunitat Valenciana no han detectat cap cas des de l'inici de la pandèmia

Només 68 municipis de la Comunitat Valenciana no han detectat cap cas des de l'inici de la pandèmia
02/12/2020 -

Un total de 68 dels 542 municipis valencians arranquen el mes de desembre sense haver detectat cap cas de coronavirus des del principi de la pandèmia.

Aquest número no ha deixat de descendir en les successives actualitzacions de dades de coronavirus de la Generalitat. De fet, a principis de novembre eren 94 els municipis sense casos, i ara, algun (com Otos) tenen fins a set.

Els municipis lliures de la Covid-19 de moment són Aielo de Rugat, Aín, Algímia d’Almonesir, Almedíxer, Almudaina, Aranyel, Argeleta, Begís, Benafigos, Benasau, Beniardà, Benifallim, Benifato, Benigembla, Benillup, Benimassot, Bolulla, Calles, Carrícola, Cases Altes, Castell de Cabres, Castellfort, Castielfabib, Confrides, el Camp de Mirra, el Castell de Guadalest, el Toro, Espadella, Facheca, Famorca, La Font de la Reina, Les Fonts d’Aiòder, Gaianes, Gàtova, Gorga i Guardamar de la Safor.

També Herbers, Figueres, la Serratella, la Torre d’en Besora, la Torre d’en Doménec, la Vall d’Ebo, Llocnou de la Corona, Lludient, Matet, Millena, Palanques, Pavies, La Pobla d’Arenós, La Pobla de Sant Miquel, Quatretondeta, Sacanyet, Salem, Segart, Sempere, Sorita, Tàrbena, Terrateig, Tollos, Toràs, Torralba del Pinar, Torre-xiva, Torrella, Vall de Gallinera, Vallat, Vallés, Vallibona i Xodos.

A més, altres municipis no han registrat cap cas en l’últim mes: Alborache, Alcalalí, Alcosser de Planes, L’Alcúdia de Veo, Alpont, Andilla, Aras de los Olmos, Aiòder, Bellús, Benaixeve, Benassal, Benidoleig, Benimarfull, Bufali, Castellnou, Castellonet de la Conquesta, Cirat, Domenyo, Estubeny, Fanzara, Gaibiel, Geldo, l’Atzúbia, la Granja de la Costera, la Jana, la Mata de Morella, la Pobla de Benifassà, la Vall d’Alcalà i la Yesa.

Tampoc Macastre, Montán, Montitxelvo, Murla, Palmera, Penàguila, Pina, Pinet, Portell de Morella, El Ràfol de Salem, Relleu, Rugat, Sagra, Sanet i els Negrals, Sella, La Serra d’en Galceran, Sinarques, Teresa de Cofrents, Tírig, Toga, Tormos, La Vall d’Almonesir, Vallanca, Vilar de Canes, Vilamalur, Vilanova de la Reina, Xaló ni Zarra.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + divuit =