caixa popular

Solidaritat i Art

Solidaritat i Art
23/04/2018 -

Hi ha alguna cosa molt important i necessari per a la societat: LA SOLIDARITAT.
La gent és capaç d’ajudar de tantes maneres, cada persona pel camí que pugues o que creu adequat, però ajudant i sempre sent solidaris.

Des de ben xicoteta he aprés a ser humil, a pensar en els altres i sempre ser conscient que a tots ens agrada que ens ajuden, per açò vaig participar en la fundació d’una associació, Peloki, on decidim dedicar-nos a ajudar als altres a través de l’art i la cultura i d’eixa manera fent el que ens agrada, ens sentim pagats amb un simple somriure o un simple “gràcies” de debò, de cor.

Per a un artista, ja siga cantant, actriu, pintor, escultor, músic, ballarí, etc. poder oferir el millor de si mateix és molt important; però si a més té com a fi ajudar als altres, el resultat és exponencial.

En Peloki fem teatre per a ajudar a persones sense recursos, a xiquets i xiquetes malalts que volen complir un desig, per a investigar el càncer infantil, omplir bancs d’aliments, lluitar contra les drogues, ajudar a joves en risc d’exclusió social… També ajudem a través del cinema per a donar visibilitat i per a donar a conéixer malalties rares o desconegudes, ja siga fent websèries o curtmetratges, entre altres coses.

He vist moltes vegades els ulls d’agraïment de les persones a les quals ajudem, he notat moltes vegades les seues mans estrenyent les meues, he sentit les abraçades de xiquets que no tenen gens i alhora ho donen tot. He pensat moltes vegades en com seria la meua vida si jo fóra com ells i vull fer una crida a la societat, a tots, però especialment als joves, perquè tenim l’obligació de crear un món millor, a través de la solidaritat.

No penses que açò no va amb tu, pensa què pots fer perquè no vaja amb ningú.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + 17 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris