25n
25N
25N

Solidaritat valenciana amb el "Resistiré" de la terreta

Aquesta versió en valencià té com a finalitat recaptar fons per als més necessitats per la crisi del coronavirus

Solidaritat valenciana amb el "Resistiré" de la terreta
29/04/2020 -

Si hi ha un himne dins d’aquest confinament que tant artistes com ciutadans han entonat tant en balcons, terrasses o habitacions, aquest és el “Resistiré”. Moltes són les versions, “covers” o maneres en les quals durant aquest confinament s’han fet d’aquesta mítica cançó de finals dels vuitanta fruit de ‘Dúo Dinámico’, però fins i tot faltava una versió, ara amb signatura valenciana.

És veritat que sempre s’entonava aquesta cançó amb la seua lletra original, és a dir, en castellà, però a iniciativa de l’actriu i cantant valenciana Carme Juan, molts han estat els i les artistes i músics que s’han sumat a aquesta activitat solidària. Fruit d’un intens treball de més d’un mes, és a dir, des del principi del confinament, artistes i músics valencians com Pep Gimeno ‘Botifarra’, Paco Muñoz, Pepa Cases, Rosita Amores i la mateixa Carme Juan han gravat des de les seues cases la versió valenciana de la cançó ‘Resistiré’ produïda per Nacho Mañó i traduïda per Albert Bellés. D’aquesta manera, tal com ens conta Carme Juan,”la fi és recaptar fons per a Càritas i Creu Roja en favor dels més necessitats per la crisi del coronavirus”.

Totes aquestes donacions a les entitats com Càritas i Creu Roja s’estableixen segons les visualitzacions que obtinga aquesta versió valenciana a les plataformes oficials com YouTube. Aquesta mesura s’ha dut a terme gràcies a tots els artistes que han col·laborat en aquesta iniciativa, ja que segons com ens conta la creadora de la versió valenciana “tots hem signat la cessió dels drets renunciables a favor de les entitats humanitàries”.

Totes les persones participants en aquesta iniciativa del “Resisitiré” són cantants professionals que representen una àmplia diversitat tant d’edat com d’estil musical. Carme Juan

Amb el finançament de la Diputació de València, la contribució d’À Punt, així com la col·laboració i dedicació desinteressada de tants artistes valencians, “s’ajuda a animar i amenitzar una xicoteta part del temps de confinament amb una versió tan autòctona de l’himne de la pandèmia”, segons Carme Juan.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + tretze =

museo prehistoria