25n
25N
25N

La solidaritat també arriba a les institucions valencianes per a fer front al coronavirus

A través del correu donacions.coronavirus@gva.es, es canalitzaran totes les mostres de solidaritat de la societat valenciana

La solidaritat també arriba a les institucions valencianes per a fer front al coronavirus
31/03/2020 -

La Generalitat Valenciana continua posant en marxa diferents iniciatives per a ajudar el personal sanitari a comptar amb el material necessari per a fer front a aquesta pandèmia. D’aquesta manera, des de la conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball s’ha liderat un projecte per a la fabricació de màscares quirúrgiques a gran escala a la Comunitat Valenciana i, d’aquesta manera, comptar amb més material, a més del comprat pel Govern i per la Generalitat.

En aquest sentit, es preveu la fabricació de prop de sis milions de màscares quirúrgiques, amb una producció de 25.000 unitats diàries per empresa. Per això, l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial ha comptat amb la col·laboració de l’Institut Tecnològic Tèxtil Aitex, així com amb l’Associació d’Empresaris del Tèxtil de la Comunitat Valenciana per a dur a terme aquest projecte a gran escala.

Així, mentre Aitex ha obtingut l’homologació dels teixits i materials necessaris per a començar a produir aquestes màscares, l’Associació Ateval està reclutant a aquelles empreses valencianes que compte amb les condicions higièniques requerides per a crear aquestes màscares. I és que és imprescindible que les empreses compten amb una sala blanca per a la seua fabricació.

Dues empreses amb seu a Cocentaina i Ontinyent han confeccionat la tela, i, en l’actualitat, cinc empreses d’Agullent, Bocairent, Torrent, Vilafranca i Ontinyent s’estan encarregant de la seua fabricació. Per descomptat, s’espera que més empreses es vagen incorporant a una iniciativa que uneix a tots els valencians i valencianes.

No obstant això, no és l’única mesura que s’ha posat en marxa. I és que amb l’objectiu d’unificar totes les mostres de solidaritat que estan sorgint de la societat valenciana, la Generalitat ha habilitat un correu per a canalitzar totes aquestes iniciatives. D’aquesta manera, a través del correu donacions.coronavirus@gva.es, la ciutadania podrà realitzar les aportacions tant de material sanitari, com a econòmiques que desitgen.

I és que davant aquesta situació excepcional que està colpejant al món, la societat s’ha unit més que mai, conjuminant esforços per a suplir les necessitats que es detecten. Així, s’ha convertit en una pràctica molt habitual que diferents associacions, entitats o grups de veïns s’hagen oferit a ajudar, per exemple, amb la confecció de màscares.

Els casos de contagi per coronavirus continua augmentant a la Comunitat Valenciana. No obstant això, gràcies a l’esforç de tots i totes s’aconseguirà véncer a aquesta pandèmia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + dos =