caixa popular

Obert el termini de sol·licitud d'Escoles Esportives Municipals

Obert el termini de sol·licitud d'Escoles Esportives Municipals
31/05/2017 -

Des del dijous 1 de juny queda obert per a tots els centres escolars el termini de sol·licitud per al curs 2017-18 de les Escoles Esportives Municipals, organitzades per la Fundació Esportiva Municipal (FDM) en col·laboració amb les federacions esportives autonòmiques. Aquest programa és la porta d’entrada a l’esport per a escolars d’entre 4 i 18 anys, i compta amb el 10% de les seues places becades per a menors en risc d’exclusió social. La FDM ofereix 24 disciplines esportives en un programa en el qual es garanteix la qualitat de l’ensenyament. En el passat curs van participar 6.500 alumnes.

Les Escoles Esportives Municipals consisteixen en un programa d’actuació sobre la població escolar que facilita la iniciació a la pràctica esportiva, amb els beneficis que comporta per a la salut i, a més, inculca els valors que l’esport transmet.

“És molt important fomentar els hàbits saludables des de xicotets. Amb les escoles esportives volem que tots i totes tinguen garantit l’accés a la pràctica esportiva, a la formació en els valors de l’esport i a l’adquisició d’hàbits saludables”, ha declarat Maite Girau, regidora de Sanitat, Salut i Esports de l’Ajuntament de València.

L’activitat de les Escoles Esportives Municipals es realitza en els centres escolars en horari no lectiu entre octubre i maig, s’adapta en coherència a les necessitats i el desenvolupament de cada etapa educativa, tant en Infantil, com en Primària i Secundària. A més, la Fundació Esportiva Municipal garanteix seguretat i qualitat educativa amb la presència de professionals amb la preparació adequada per a dirigir les diferents activitats, així com totes les assegurances necessàries.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × dos =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris