25n
25N
25N

Sol·liciten la intervenció de la Unitat Militar d'Emergències (UME) a Oriola

CONSORCI PROVINCIAL DE BOMBERS

Sol·liciten la intervenció de la Unitat Militar d'Emergències (UME) a Oriola
12/09/2019 -

La Delegació de Govern de la Comunitat Valenciana aconsella a la ciutadania que extreme la precaució per la Depressió Atmosfèrica en Nivells Alts (DANA) que afecta el Mediterrani, davant la previsió que durant les pròximes hores empitjore el temporal de pluges.

Tots els efectius de les forces i cossos de seguretat de l’Estat estan en alerta per a garantir la màxima seguretat a les persones. La Generalitat Valenciana ha sol·licitat l’activació de la Unitat Militar d’Emergències (UME) per a fer front a la situació provocada per les fortes pluges a Oriola, Redovà, Bigastre (Alacant) i voltants.

Segons la previsió de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), al llarg de la vesprada i durant la pròxima jornada, la intensa pluja tornarà a afectar les mateixes zones que en les últimes hores. L’avís en nivell roig (risc extrem) es manté en tota la província d’Alacant i s’amplia a quasi tota de la de València.

Les comarques en les quals es preveu una major afectació del temporal es concentren a la província d’Alacant, al costat de la Ribera Alta i Baixa a València. També es preveu que les precipitacions vagen a més en l’àrea metropolitana de la ciutat de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + 7 =