25n
Orgull
Orgull

Soler diu després de reunir-se amb Oltra que el Consell és "responsable" i trobarà la manera de superar la situació actual

03/09/2019 -

El conseller d’Hisenda, Vicent Soler, ha afirmat aquest dimarts després de la reunió mantinguda amb la vicepresidenta, Mónica Oltra, que el Consell “continuarà treballant per a poder fer front a la nova situació creada per la falta de govern” a Espanya. A més, ha agregat: “Som un govern responsable, un govern que sap fer front a les situacions i estic convençut que trobarem la manera de superar aquesta”.

El conseller d’Hisenda i Model Econòmic, el socialista Vicent Soler, s’ha reunit amb la vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, i després amb el vicepresident segon, Rubén Martínez Dalmau, amb l’objectiu d'”assentar” un “criteri comú” sobre la gestió del pressupost de la Generalitat de l’últim quadrimestre de l’any i posar sobre la taula una proposta per a poder realitzar retencions de crèdit en totes aquelles partides disponibles en cada conselleria.

Després de la primera trobada, Soler ha indicat que l’Executiu valencià continuarà treballant per a fer front a la situació creada per la falta de govern central i el rebuig dels pressupostos de 2019, “que deixen a la Generalitat sense uns ingressos que havia previst en els seus pressupostos” d’enguany, elaborats l’octubre de 2018 amb unes previsions que no es podran veure materialitzades.

En aqueixa primera reunió, segons ha indicat, “s’ha posat sobre la taula la situació financera de la Generalitat” i s’ha acordat continuar treballant “per a buscar la fórmula que puga permetre afrontar la situació creada per la falta d’ingressos i abordar amb cirurgia fina els ajustos necessaris”.

“Som conscients que ens trobem en una situació difícil, a ningú ens agrada, a mi el primer. Com a conseller d’Hisenda he de gestionar aquest tema i no és agradable, però som un govern responsable, un govern que sap fer front a les situacions i estic convençut que trobarem la manera de superar aquesta”, ha incidit el responsable d’Hisenda.

A més, ha ressaltat que “si alguna cosa caracteritza al govern del Botànic és la responsabilitat i el compromís de prendre les millors decisions que es poden prendre en la conjuntura actual, sempre pensant en els ciutadans”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − divuit =