25n
25N
25N

Soler: 'Tenim un conjunt de pimes que han sabut donar-li la volta a la crisi i guanyar quota als seus mercats mundials'

Soler: 'Tenim un conjunt de pimes que han sabut donar-li la volta a la crisi i guanyar quota als seus mercats mundials'
12/12/2017 -

El conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, ha destacat que “tenim un conjunt de pimes que han sabut donar-li la volta a la crisi i guanyar quota als seus mercats mundials”. “Tenim emprenedors i professionals qualificats per impulsar iniciatives empresarials innovadores i comptem amb els instruments necessaris per acompanyar a les empreses i als emprenedors pel camí de la innovació i la competitivitat basada en el coneixement”, ha subratllat Soler en la clausura de la jornada empresarial ‘Finançament per a pimes: models i oportunitats per 2018’, organitzada pel despatx valencià de serveis empresarials GB Consultors i Economia 3.

Durant la seva intervenció, el conseller ha explicat que “hem de transformar el nostre model econòmic perquè sigui més estable, més diversificat i basat en el coneixement i la diferenciació del producte”.

Soler també ha recordat que “l’impuls de l’economia productiva i la seva transformació perquè sigui capaç d’oferir llocs de treball més estables i millor remunerats ha estat i és una de les prioritats del Consell”.

A més, s’ha dirigit als empresaris i empresàries i professionals del sector financer que han participat en la jornada empresarial: “Gràcies per oferir-nos una panoràmica àmplia i profunda de com està actualment el problema del finançament de les pimes a la Comunitat Valenciana”, ha afirmat Soler.

Finançament de les pimes

El conseller d’Hisenda i Model Econòmic també ha posat el focus en el paper que el sector públic pot complir per enfortir les possibilitats de finançament de les pimes juntament amb el sector privat. No obstant això, ha subratllat que “aquestes possibilitats es troben seriosament limitades per la restricció que suposa el fet que la Comunitat Valenciana rebi uns recursos del sistema de finançament autonòmic que ens situa a la cua de les comunitats autònomes”.

Finalment, Soler ha assegurat que “l’infrafinançament amenaça greument la capacitat de l’administració pública per dissenyar i desenvolupar polítiques de foment de l’economia en una de les àrees que, malgrat tot, més capacitat de creixement està demostrant”. “És necessari -ha dit- resoldre amb urgència un problema d’Estat, com és el finançament autonòmic”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + sis =

bombers
CCCC
bombers
Valencia activa