caixa popular

Soler: 'La fira tecnològica de l'ONU a València és una oportunitat per a exposar la capacitat innovadora de les empreses valencianes'

Soler: 'La fira tecnològica de l'ONU a València és una oportunitat per a exposar la capacitat innovadora de les empreses valencianes'
23/10/2017 -

El conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, ha participat en la inauguració de la III Fira Tecnològica de Nacions Unides organitzada a Quart de Poblet pel Centre de les Nacions Unides de Tecnologia de la Informació i les Comunicacions (UNICTF), on ha afirmat que “la celebració a València d’aquest certamen és una molt bona oportunitat per a exposar la creixent capacitat innovadora i tecnològica de les empreses valencianes”.

Com ha explicat Soler, “la Generalitat dóna tot el seu suport i suport a aquesta fira i esperem que l’èxit d’aquesta trobada porte a l’organització a plantejar-se novament en el futur l’elecció de València com a seu d’aquest certamen”. En aquest sentit, cal assenyalar que, en la passada edició de 2016, aquesta fira es va celebrar a Nova York.

En la inauguració d’aquesta III Fira Tecnològica de Nacions Unides, que se celebra aquest dilluns i dimarts, han participat també el secretari d’Estat d’Afers exteriors, Ildefons Castro, el secretari general adjunt del Departament de Suport a les Activitats en el Terreny de l’ONU, Atul Khare, i el delegat del Consell per a la Unió Europea i Relacions Externes, Joan Calabuig.

Aquest certamen acull a prop de 100 empreses de tot el món que presentaran durant aquests dos dies les últimes tecnologies en les àrees de protecció i vigilància permanent i mobilitat de campaments, connectivitat, sistemes d’energia i desplegament ràpid. Així, estan representades les empreses més importants a nivell mundial del sector tecnològic, que presenten en aquesta fira els seus productes per a respondre a les necessitats de les operacions de pau de l’ONU.

Durant la seua intervenció, el titular d’Hisenda ha afirmat que el Consell valora la presència d’una base de l’ONU a València, “per la importància que suposa per a la nostra comunitat comptar amb una organització dedicada a promoure la pau, el respecte als drets humans i el progrés econòmic i social”. “L’elecció de València per a situar una base de l’ONU demostra les possibilitats i condicions de la nostra terra per a acollir centres tan importants i especialitzats com aquest”, ha afegit Soler.

En aquest sentit, el conseller ha traslladat als responsables d’aquesta organització presents en l’acte d’avui el suport de la Generalitat “per a l’ampliació i consolidació de la futura base, que té moltes condicions per a convertir-se en el Centre Global de Serveis de l’ONU, especialment en matèria de tecnologies avançades de la informació i la comunicació per a les missions de pau d’aquesta organització”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + 7 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats