25n
25N
25N

Soler, "feliç" i "més relaxat" perquè l'arribada del extraFLA permetrà fer front al període mitjà de pagaments

Soler, "feliç" i "més relaxat" perquè l'arribada del extraFLA permetrà fer front al període mitjà de pagaments
09/10/2019 -

El conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, s’ha mostrat aquest dimecres “feliç” i “més relaxat” perquè l’activació per part del Govern del pagament extraordinari del Fons de Liquiditat autonòmica (FLA) permetrà “fer front al període mitjà de pagaments” i abonar 31.725 factures per import de 428 milions.

Soler ha realitzat aquestes declaracions a la seua arribada al Palau de la Generalitat, on se celebra l’acte institucional del 9 d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, un dia en què el conseller ha dit estar “doblement content”. En primer lloc, perquè “és el dia de tots els valencians i valencianes i hem d’estar ben felices que podem, després de quasi 800 anys, fer aquestes coses”.

A més, perquè la Generalitat tenia “un estrés de caixa” i “afortunadament, gràcies a la diligència del Govern d’Espanya, que tenia les pressions per part de Brussel·les de tindre una certa contenció de les transferències”, ara podrà rebre el extraFLA.

D’aquesta manera, alleuja “les necessitats dels valencians i valencianes, cinc milions de persones que han d’entrar als hospitals, els xiquets a les escoles i que tenim una necessitat peremptòria de pagar les necessitats”.

Soler ha admés que “tot això no es resoldrà de debò fins que no tinguem un nou sistema de finançament autonòmic, però és evident que mentrestant cal fer front a aqueixos estressos de caixa que hem tingut”, ha apuntat.

Així, en aquest moment, hui, ha assegurat estar “feliç perquè com a mínim”, aquesta primera tanda de diners “ha arribat en el moment adequat i podem fer front al període mitjà de pagament i, en definitiva, estem una mica més relaxats tots”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 3 =