25n
25N
25N

La Societat Joventut Musical renova l'Himne d'Albal, 36 anys després

La Societat Joventut Musical renova l'Himne d'Albal, 36 anys després
08/04/2019 -

A petició de l’Ajuntament d’Albal, la Societat Joventut Musical (SJM) ha millorat la sonoritat de l’Himne d’Albal, en col·laboració amb la Coral Polifònica Santa Anna i que la seua única i primer enregistrament data de 1983. Ara, 36 anys després, l’entitat ha gravat la peça musical que va ser composta per Pascual Peris (Fill adoptiu i autor de la melodia) i Fina Paredes (Filla predilecta, autora de la lletra).

La SJMA va presentar el nou treball musical aquest passat divendres, en un acte celebrat en el saló de plens i que va estar encapçalat pel seu president, Antonio Reinon qui va agrair la confiança del consistori en encarregar aquest treball en un any important per a la societat musical, ja que compleixen 90 anys de vida. Els treballs d’enregistrament es van realitzar al març sota la batuta del director de la banda de la SJMA, Francisco Arnalte.

La cita va estar abrigallada per membres de la corporació local, els compositors de l’himne, membres de la Societat musical, veïns i veïnes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − deu =

lleida 2020
activem alfafar