25n
25N
25N

La Societat Protectora d'Animals de Burjassot celebra una recollida solidària per als animals abandonats

La Societat Protectora d'Animals de Burjassot celebra una recollida solidària per als animals abandonats
08/07/2020 -

La Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB) requereix material per a poder continuar atenent els animals abandonats als quals cuida. Per això, els voluntaris i voluntàries de la SPAB insten la solidaritat dels ciutadans i ciutadanes perquè participen en una recollida solidària que ha organitzat per a dissabte que ve 11 de juliol.

La recollida compta amb la col·laboració Consum cooperativa i se celebrarà en el supermercat que aquesta cadena té situat al carrer General Prim, entre les 10h i les 14h en horari de demà i entre les 16h i les 21h, en horari de tarda. Sorra per a gats, pense i llaunes de menjar humit tant per a gats com per a gossos i productes de neteja com ara lleixiu, guants o detergent són els articles i productes que la SPAB necessita amb més urgència per a l’atenció dels animals que es troben en estat d’abandó a l’espera de trobar una llar.

Així, els ciutadans i ciutadanes que vulguen col·laborar amb la SPAB poden fer-ho fàcilment quan, en completar la seua cistella de la compra en el supermercat, adquirisquen algun article o producte dels quals precisa la SPAB per a, després de passar per caixa, donar-ho als voluntaris i voluntàries que seran a la porta de la botiga realitzant la recollida olidaria.

La Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB) té un correu electrònic de contacte que és protectoraburjassot@gmail.com i un telèfon d’atenció: 655 685 859.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + nou =

bombers
CCCC
Valencia activa