25n
25N
25N

La Societat Artístic Musical de Picassent presenta les Festes en honor a Santa Cecília

La Societat Artístic Musical de Picassent presenta les Festes en honor a Santa Cecília
18/11/2019 -

Aquest dissabte, tingué lloc a la seu social de la Societat Artístic Musical, la presentació de les Festes de Santa Cecília que tindran lloc durant aquest mes de novembre amb la celebració dels 100 anys d’existència d’aquest col·lectiu. El músic picassentí, Cristóbal López García, va ser l’encarregat de presentar els actes amb una gran interpretació amb el seu clarinet i l’acompanyament al piano, amb Carlos Apellániz. Durant l’acte, l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, present a l’acte i el president de la Societat, Francesc Morató, varen fer-li entrega d’una placa commemorativa al clarinetista picassentí.

La vesprada va continuar amb molta música amb el concert «Banda de saxos», amb més de quaranta músics saxofonistes dirigits per Víctor Soria procedents de la Unió Musical d’Alaquàs, la Societat Musical Santa Cecília d’Alcàsser i la Societat Artístic Musical Picassent.

Ja per finalitzar l’acte, va tindre lloc un homenatge a totes les muses i corts d’honor que durant quinze anys varen representar la Societat des de 1975 fins a 1989. A cadascuna de les homenatjades, la primera edil i el president de la SAM els feren entrega de la insígnia de la Societat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − sis =

lleida 2020
activem alfafar