25n
25N
25N

La Societat Artístico Musical Picassent celebra el seu centenari

La Societat Artístico Musical Picassent celebra el seu centenari
03/12/2019 -

2019 està sent un any molt important per a la Societat Artístico Musical Picassent. Les Festes de Santa Cecília han tingut un denominador comú durant el mes de novembre que ha estat emmarcat dins del centenari que aquesta societat musical està celebrant des del passat mes de gener.

Per això, dissabte, va tindre lloc a la seu social del carrer Nou, un concert de la Banda Simfònica, sota la direcció de Víctor Soria Urios i la participació de dos solistes picassentins, José Chanzá Soria, amb la trompa i Cristóbal López García, amb el clarinet.
Concert de cloenda d’unes festes molt especials que també varen comptar amb la incorporació de tres nous músics, Pasqual Laza, qui entra a la banda amb la trompa i Valle Arroyo amb el violí i Marina Márquez amb el violoncel, les quals entren a l’Orquestra. A continuació, l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, va fer entrega de tres clarinets a la Societat i Roberto Escobar, vicepresident de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, va fer entrega de la medalla d’or a la Societat amb motiu del centenari.

Per finalitzar l’acte i mentre la Banda tocava «Aniversari feliç», l’alcaldessa i el regidor de Cultura, Jaume Sobrevela, feren entrega d’una torta il·lustrada amb la imatge de la façana del musical al president de la Societat, Francesc Morató i el director de la Banda, Victor Soria.

Dies previs i a través dels diferents canals de comunicació de l’Ajuntament, des del consistori es va publicar un audiovisual en el qual ha participat el veïnat del municipi felicitant la Societat Artístico Musical amb motiu d’aquest centenari i afegint, una a una, les 100 veles que conformaven aquest pastís amb diferents missatges per felicitar aquesta entitat, ja centenària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − huit =

lleida 2020
activem alfafar