caixa popular

Els gossos també tindran un espai en el Parc Central

El Parc Central de València estarà pràcticament acabat a la fi del mes de juliol

Els gossos també tindran un espai en el Parc Central
02/07/2018 -

Fa uns dies, el regidor d’Urbanisme, Vicent Sarrià, anunciava que el 98% dels treballs del Parc Central estaran conclosos a la fi del mes de juliol. Una molt bona notícia per als valencians que, per fi, veuran feta realitat un dels projectes més històrics de la ciutat de València. Així, i encara que tot apunta que podria obrir les seues portes en el mes de setembre, Sarrià va explicar que ‘l’obertura quedarà condicionada als informes preceptius dels serveis municipals per a la seua posterior recepció. En tot cas, la previsió des de la Regidoria d’Urbanisme i des de la Societat Parc Central és programar, a partir de setembre, una sèrie de visites per als veïns interessats, que vulguen conèixer com ha quedat aquest magnífic parc, independentment de la recepció formal que es faça per part de l’Ajuntament’.

Parque Central Valencia

Quant a eixe 2% restant per a completar aquesta primera fase, i que s’ha retardat per la negativa de desallotjament del propietari del concessionari d’automòbils, 1.400 metres aniran destinats a la zona verda, i els altres 2.000 metres a urbanitzar la calle Doctor Domagk, on se situarà un dels accessos al Parc Central.

El projecte de’aquest gran pulmó verd per a la ciutat de València, sens dubte, està pensat per al gaudi de tots. I és que a més d’una espectacular zona verda, el Parc Central també comptarà amb un espai de jocs, per als més xicotets, amb gronxadors, carrusels, balancins, taules de ping pong, i fins a un arbre de la ciència, però també amb una zona lúdica per als més majors en la qual podràs gaudir d’un rocòdrom de quatre metres i mig, aproximadament.

I seguint la mateixa línia que s’està duent a terme en la resta de parcs i jardins de la ciutat, en el Parc Central tampoc podia faltar un reservat especial per a les nostres mascotes. D’aquesta manera, Sarrià ha explicat que es crearà un espai de socialització per a gossos, que comptarà amb un total de 1.382 metres quadrats, que estarà delimitat per tanques. El Parc Central està en ple rendiment i, prompte, València podrà gaudir d’uns dels parcs més esperats.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 1 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018