caixa popular

#SócdeTorrent a l'abast de tots

#SócdeTorrent a l'abast de tots
29/07/2016 -

L’Ajuntament de Torrent, amb la finalitat de difondre el nom de la ciutat per tot el món, continua sumant esforç perquè el missatge de la campanya arribe al número més gran de persones possibles, per açò facilita als mitjans de comunicació l’arxiu en pdf del punter perquè puguen continuar ampliant l’abast d’esta campanya.

Cal recordar que el consistori pot proporcionar este arxiu a tots aquells que ho desitgen i ho reclamen a través de l’email: premsa@torrent.es <mailto:premsa@torrent.es>  i poder així compartir vídeos o fotografies per les xarxes socials tal com han fet diferents filaes i comparses així com Falete i veïns i veïnes de la localitat.

A més, s’ha convocat un concurs d’Instagram on promoure el missatge. Per a participar “y presumir de ciutat allà on vagis” cal fer-se una foto amb el palmito amb forma de punter d’ubicació o la motxilla i el lema en el lloc de vacacions o on trie el participant i publicar-la en Instagram amb l’etiqueta (hashtag) #sócdeTorrent. El primer premi és una tablet digital Samsung 101, el segon premi una càmera digital Nikon i el tercer premi un telèfon. El concurs s’allargarà fins al 30 de setembre.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 − 2 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris