25n
25N
25N

‘SOC Ontinyent’ promou el comerç local entre l’empresariat de la ciutat durant el Nadal

Des de l’associació s’ha proposat que el detall nadalenc siga un xec individual bescanviable en qualsevol establiment associat

‘SOC Ontinyent’ promou el comerç local entre l’empresariat de la ciutat durant el Nadal
03/12/2020 -

L’Associació de Serveis i Comerços d’Ontinyent SOC proposa a les empreses de la ciutat que regalen als seus treballadors i treballadores un xec per a consumir en qualsevol comerç associat SOC.

La presidenta de l’Associació, Marisa Bernabéu, explicava que aquesta iniciativa té com objectiu “fomentar el consum local i ajudar un poc al comerç de proximitat, que tan necessitat està en aquests temps tan complicats per els que estem travessant totes i tots”, remarcava.

En aquest sentit, des de l’associació s’ha fet arribar a les empreses de la ciutat la proposta que aquest any el detall nadalenc siga un xec per a cada treballador o treballadora bescanviable en qualsevol establiment associat de SOC. La data màxim per a gastar dit xec és el 15 de gener. Bernabéu incidia que “tenim una gran varietat de comerços i serveis associats el que permetrà als treballadors i treballadores que reben aquest detall de la seua empresa poder comprar o consumir en la ciutat” perquè l’objectiu d’aquesta iniciativa és “que ens unim, que ens recolzem els uns amb els altres, perquè si a les empreses d’Ontinyent els va bé, a nosaltres, els comerços i serveis també ens anirà bé també”, remarcava.

Cal recordar que l’associació SOC està formada per una gran diversitat de comerços i empreses de serveis entre les que s’inclouen sectors com l’alimentació, restauració, subministres per a l’hostaleria, clíniques dentals, herboristeries, tallers d’automoció, gestories, assessories, agències de viatges, tendes de roba, sabateries, tendes de complements, joieries, informàtica, telefonia, electrodomèstics, fotografia, decoració, òptiques, estètiques, perruqueries i perfumeries, centres veterinaris, papereries, entre d’altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 18 =