25n
25N
25N

S'obri el termini d'inscripció en els Campus de Nadal de les Escoles Esportives Municipals

L’esport escolar serà protagonista en la Fundació Esportiva Municipal per Nadal amb quatre escoles esportives

S'obri el termini d'inscripció en els Campus de Nadal de les Escoles Esportives Municipals
04/12/2016 -

La Fundació Esportiva Municipal, en col·laboració amb diverses federacions esportives, organitza les Escoles Esportives de Nadal, amb l’objecte d’afavorir la continuació dels aprenentatges a través de continguts esportius i lúdics encaminats a desenvolupar l’àmbit afectiu i les relacions socials. La iniciativa es desenvoluparà entre el 26 de desembre i el 5 de gener, la qual cosa permetrà també conciliar la vida familiar i laboral de les famílies.

El període de vacacions escolars, en este cas amb motiu del Nadal, és un moment ideal per a la realització d’activitats esportivoformatives dirigides als escolars entre 5 i 16 anys. “El nostre objectiu al crear estos campus en períodes vocacionals”, ha explicat la regidora d’Esports, Maite Girau, “atén les necessitats formatives dels menors d’una banda, i les dels pares i mares derivades de la seua vida laboral, d’una altra”.

El Complex Esportiu de la Petxina, el Pavelló del Cabanyal-Canyamelar i els poliesportius de Benimaclet, Verge del Carme-Beteró i el Pavelló de la Fontsanta acolliran les cinc escoles esportives de Nadal, dedicades als escacs, handbol, basquetbol, esgrima, hoquei, bàdminton i voleibol.

Les Escoles de Nadal es desenvoluparan en horari matinal, i oferiran continguts esportius i lúdics per a fomentar el desenvolupament formatiu i social dels alumnes. El preu d’estes escoles oscil·la entre els 60 i els 115 euros (en el cas de necessitar servici de menjador).

Els cinc projectes esportius oferiran un total de 430 places: 120 en el Complex Esportiu Cultural de la Petxina (multiesport), 40 places en el Poliesportiu del Cabanyal-Canyamelar (handbol), 90 places en el Poliesportiu de Benimaclet (basquetbol/esgrima), 150 places en el Poliesportiu Verge del Carme-Beteró (hoquei) i 30 places en el Pavelló de la Fontsanta (bàdminton/voleibol).

“Des de l’Ajuntament som conscients de les necessitats que els períodes de vacacions escolars desperten i treballem per a poder oferir solucions alternatives”, ha conclòs Maite Girau.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 5 =

museo prehistoria