Qui som?

Acostar la informació de proximitat, la política, la nostra cultura, les notícies dels nostres barris, dels nostres pobles i comarques i per descomptat, dels nostres grans esportistes i equips. Així és València Extra.

Volem donar veu a tots, de forma plural, objectiva, rigorosa i també propera. Des del nostre particular punt de vista, informem diàriament de l’actualitat de la nostra terra. El nostre mitjà analitza tota l’actualitat i es fa ressò de les notícies d’última hora, successos, política i el més destacat de la Comunitat Valenciana.

Anàlisi, opinió, reportatges i una aposta pel contingut audiovisual conformen part de l’essència del que som i cada dia millorem per a oferir més actualitat als nostres lectors i lectores.

Des de València Extra no volem deixar a ningú fora. Per això, el mitjà aposta per la nostra llengua i informa el 100% de tota l’actualitat en valencià però també vol donar l’oportunitat als milers de persones que no coneixen el nostre idioma perquè sí que coneguen tota la nostra cultura a través del nostre mitjà.

Des de cada barri recorrem les notícies més singulars, en cada poble parlem amb els veïns més autèntics i en cadascuna de les nostres ciutats trobem sens dubte, un nou punt de vista de la informació de València.

En l’actualitat, València Extra ja es troba en un dels rànquings més alts i tot és gràcies als nostres lectors i lectores. València Extra compte ja amb més de 70.000 usuaris únics de la web i l’App València Extra. Així mateix, ja supera les 170.000 visites mensuals i compta amb un abast superior a les 500.000 persones en el nostre canal Facebook. València Extra creix cada dia gràcies a tots vosaltres.

Des de l’equip de València Extra us donem les gràcies per confiar en nosaltres i seguir l’actualitat cada dia al nostre costat.

València Extra, el punt extraordinari de la informació

 

Distribución demográfica

Edad 7.4 % 18-24 25.5 % 25-34 29.7 % 35-44 20.2 % 45-54 13.3 % 55-64 3.9 % 65+ 30.0 % 22.5 % 15.0 % 7.5 % 0 % Sexo 56.5% 43.5% Hombres Mujeres

Direcció:

Àrea Tècnica:

Redacció:

Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres en l’adreça electrònica redaccion@valenciaextra.com

movilidad ayto de valencia
anna i la maquina del tiempo
anna i la maquina del tiempo
alcasser
cultura als barris 2019