caixa popular

Una empresa valenciana comença a vendre en Espanya un snack de xufa amb xocolata

Una empresa valenciana comença a vendre en Espanya un snack de xufa amb xocolata
08/11/2018 -

L’empresa valenciana Julia Balaguer (Xufex) s’ha llançat a vendre en Espanya un snack de xufa recobert de xocolata després d’haver-ho distribuït en els mercats nord-americà i japonés, convertint així aquest tubercle en aperitiu.

Des de fa uns anys la indústria de la xufa s’obri pas cap a nous usos i elaboracions més enllà de la tradicional orxata i, segons ha informat l’empresa en un comunicat, tant en països europeus com en extracomunitaris consumeixen de forma habitual la xufa com snack o com a ingredient en rebosteria.

Ara Xufex, amb més de 15 anys d’experiència en el sector, ha decidit, a més d’exportar, crear un producte que acoste un públic més ampli el tubercle. Segons el responsable de Xufex, Juan Carlos Lladró, “Snexs combina a la perfecció el dulzor natural de la xufa pelada amb la cobertura fina de xocolata afegint un lleuger toc cruixent”.

“Aconseguim obtindre aquest producte tan esperat en utilitzar un procés de pelat únic, totalment nou i mecànic que elimina la capa exterior de les xufes, deixant l’intens sabor dolç en l’interior”, ha assenyalat.

Actualment les xufes amb xocolata es poden trobar en països com EUA, el Regne Unit o el Japó i una vintena ja han mostrat el seu interés a adquirir-ho. A Espanya ja es troba a la venda online i l’empresa espera poder penetrar en els supermercats pròximament.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 8 =

caixa ontinyent
Extra nº 2 - FEBRERO 2019