25n
25N
25N

Gandia presenta en la xarxa Innpulso la seua proposta turística de Smart Destination

Diana Morant: “Tenim molta informació a aportar i tot ha d’estar actualitzat al minut”

Gandia presenta en la xarxa Innpulso la seua proposta turística de Smart Destination
01/10/2019 -

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant i Salvador Benaiges, gerent de l’empresa Insyde, han participat aquest matí en la IV Trobada Alcaldes i Alcaldesses amb la Innovació de la Xarxa Innpulso a Madrid.

Un esdeveniment organitzat per l’Ajuntament de Madrid i la Xarxa de Ciutats de la Ciència i la Innovació (Innpulso), on s’han reunit tots els alcaldes i alcaldesses de les ciutats que s’integren en aquesta xarxa, formada per més de 70 municipis, juntament amb les pimes més innovadores de cada localitat.

Morant ha assistit a l’acte de la mà d’Insyde, una mercantil implantada a Gandia, per a presentar el producte Infotourist, l’única plataforma de gestió tecnològica de destinació integral per a municipis turístics.

Gandia s’ha integrat en la Xarxa Innpulso després atorgar-li el Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat la distinció ‘Ciutat de la Ciència i la Innovació’. Una distinció que es realitza d’acord amb criteris com el potencial del Campus de la Universitat Politècnica de València i la seua Càtedra d’Innovació, en la qual participa l’Ajuntament de Gandia amb altres ciutats i empreses de la Safor; el vast teixit empresarial; l’afany per la innovació i la investigació; l’Urbalab; el Pla d’Administració Electrònica i Modernització; les iniciatives en relació amb Destinació Turística Intel·ligent i els projectes d’Eficiència Energètica posats en marxa.

Diana Morant, ha destacat que “hui hem vingut a presentar una de les propostes que hem posat en marxa dins de l’àmbit de les Smart Destination. Gandia continua sent un de les principals destinacions vacacionals del nostre país. Compartim reptes i problemes amb quasi totes les ciutats turístiques”.

“Tenim molta informació a aportar i tot ha d’estar actualitzat al minut perquè els visitants i turistes la puguen consultar. Per això, hem buscat una eina per a afrontar tots aquests reptes i la solució ve de la mà d’Infotourist, creada per l’empresa Insyde, una eina integral que ens permet treballar millor com a administració al mateix temps que facilitem al turista i els seus receptors tota la informació que necessita.

Per part seua, Salvador Benaiges, va explicar que “Gandia va ser el primer municipi on implantem l’eina i ens ha servit per a expandir-nos a altres destinacions turístiques” i ha detallat que Infotourist té tres àrees: la gestió interna, l’atenció al visitant i la comunicació tant en origen com en destinació.

“Amb totes les aplicacions que posseeix l’eina, aconseguim la transformació digital de les Oficines de turisme per a millorar el servei que es presta, fer-lo durant les 24 hores del dia utilitzant aparadors interactius i permetent que els usuaris es porten la seua consulta en el terminal mòbil”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − catorze =

ccccinema
CCCC
activem alfafar