25n
25N
25N

Així està la situació a l'Horta Sud: carrers i accessos tallats per les fortes pluges

Els municipis de l’Horta Sud han tancat diferents instal·lacions, túnels i accessos a causa de les precipitacions

Torrent

Així està la situació a l'Horta Sud: carrers i accessos tallats per les fortes pluges
05/11/2020 -

La ciutat de València i la seua zona metropolitana està sent una de les zones més afectades per les fortes pluges que s’estan vivint durant la jornada d’aquest dijous. L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha declarat l’alerta taronja per les precipitacions que podrien arribar a acumular fins a 60 litres per metre quadrat. Així, els ajuntaments han establit diferents mesures de prevenció per a evitar incidències. A continuació, us informem de la situació de l’Horta Sud.

Aldaia

Des de les 17.00 hores d’aquesta vesprada, l’Ajuntament ha tancat tots els túnels del municipi i continua la vigilància per a resoldre les incidències que es puguen produir a causa del temporal. De moment, la situació està controlada.

Paiporta

La situació està controlada, encara que el barranc que travessa la localitat ja acumula bastant aigua.

Mislata

Roman tancat el carrer València i des de l’Ajuntament es demana a la ciutadania que s’extremen les precaucions davant la previsió de fortes pluges.

Torrent

Romanen tancats els camins disseminats, així com els túnels de Parc Central i Cementeri. La Policia Local, Protecció Civil, Aigües de l’Horta i personal de les brigades d’Obres, Jardineria i Servei de Neteja continuen atenent les incidències.

Alcàsser

Roman tancat al trànsit els següents carrers: Camí d’Albal, Avinguda Diputació i Camí de Torrent.

Catarroja

A més de suspendre, aquesta vesprada, les classes en tots els centres educatius, romanen tancats tots els túnels de la localitat. Així mateix, des de l’Ajuntament s’ha decidit tancar totes les instal·lacions municipals i els parcs i jardins.

Catarroja ha registrat una incidència quan un vehicle ha quedat atrapat en un túnel. El conductor no s’ha adonat que estava tancat al trànsit i ha hagut d’eixir nadant.

Alfafar

Des de les sis del matí, i davant la previsió de pluges, l’Ajuntament d’Alfafar ha tancat tots els túnels, que romandran així fins demà a l’espera de conéixer les previsions. No s’han registrat incidències importants.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × cinc =