25n
25N
25N

Sistema de videovigilància al centre d'Avifauna de Natzaret

Sistema de videovigilància al centre d'Avifauna de Natzaret
04/12/2017 -

La Regidoria de Benestar Animal de l’Ajuntament de València ha instal·lat un nou sistema de videovigilància al Centre d’Avifauna i Animals Exòtics de Natzaret per combatre els actes vandàlics que últimament ha patit aquest recinte, amb el perjuí conseqüent per als animals acollits en ell. El nou sistema de videovigilància inclou gravació d’imatges i substitueix les càmeres falses instal·lades per l’anterior govern del Partit Popular.

“La protecció dels animals i del centre que els acull no pot ser de mentida, per la qual cosa el sistema que garanteix la seguretat del recinte i dels animals no pot ser fals. Per això hem instal·lat un nou sistema de videovigilància real que ajudarà molt més que l’anterior, a combatre els actes vandàlics comesos, tant durant aquest mandat com als anteriors, contra aquest centre municipal”, ha explicat la regidora de Benestar Animal, Glòria Tello.

La regidora ha explicat que el nou sistema té, també, una finalitat dissuasiva però, a diferència de l’anterior sistema amb càmeres falses, permetrà identificar les persones responsables dels actes vandàlics que eventualment es puguen cometre en aquest recinte. “Revertim així una vegada més la deixadesa de l’equip de govern anterior”, ha afirmat.

El Centre d’Avifauna i Animals Exòtics ha sigut objecte de diversos robatoris, sobretot arran de la intervenció de galls de lluita, que són dipositats al centre. A més, acull animals els hàbitats naturals dels quals solen trobar-se en països d’Àfrica, Amèrica o Àsia, motiu pel qual la seua devolució és impossible per qüestions legals.

El nou sistema de videovigilància, complementa unes altres actuacions municipals per dignificar el centre d’animals, com ara la reparació de la porta d’accés i del porter electrònic, de tots els aparells d’aire condicionat del centre, del voladís i la xarxa de la gàbia gran d’aus i de tots els llums interiors del centre. A més, s’han reparat tots els boxes amb malla adequada per poder acollir animals i la porta per accedir a ells.

D’una altra banda, s’ha instal·lat calefacció i punts de llum per a les boxes per als animals i fibra òptica perquè el personal municipal puga treballar amb connexió a Internet. També s’ha instal·lat una planxa microperforada en part de la tanca perimetral per evitar molèsties als animals i l’accés d’intrusos. Totes aquestes intervencions s’han complementat amb la dotació d’una llavadora i un rentavaixella per poder higienitzar la roba de treball i els utensilis i els menjadors per als animals.

Tello ha destacat que totes aquestes actuacions han comportat una inversió superior als 150.000 euros en què portem de mandat i ara disposaran d’una protecció major gràcies al nou sistema de videovigilància amb càmeres reals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + deu =

bombers
CCCC
Valencia activa