caixa popular

Simulacre d'incendi a l'edifici de Tabacalera

Simulacre d'incendi a l'edifici de Tabacalera
17/05/2017 -

Aquest matí s’ha realitzat amb èxit un simulacre d’incendi i evacuació de l’edifici municipal de Tabacalera. Els temps per desocupar les dependències municipals i realitzar tot el simulacre han sigut els previstos, de vora 35 minuts, per a un cas com el que hui s’havia d’afrontar, amb un suposat incendi i la participació, per tant, dels Bombers de la ciutat i de la Policia Local.

Durant el simulacre l’edifici s’ha evacuat per complet. Es calcula que entre personal municipal i persones usuàries que visiten les instal·lacions, aquestes poden acollir vora 2.800 persones.

“Ens preocupem per la seguretat tant dels treballadors i treballadores de l’Ajuntament com de totes les persones que en algun moment passen per les instal·lacions municipals per demanar informació o realitzar qualsevol tràmit. Per això vàrem recuperar l’any passat aquest tipus de simulacre tant en Tabacalera com en l’edifici principal de l’Ajuntament”, ha afirmat el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo.

Els responsables del simulacre han comprovat que durant la desocupació de les instal·lacions municipals han funcionat correctament tots els protocols establits i tot s’ha fet en el temps previst.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 12 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats