25n
25N
25N

Simulacre d'evacuació de l'Ajuntament de València

Simulacre d'evacuació de l'Ajuntament de València
14/06/2017 -

Per segon any consecutiu l’Ajuntament de València ha viscut aquest matí un simulacre d’evacuació de les instal·lacions municipals, que poden acollir a prop de mig miler de persones entre el personal municipal i totes les persones que hi ha de visita o gestionant diversos tràmits.

“Durant una dècada no hi ha hagut aquest tipus de simulacres tot i que les recomanacions indiquen que han de ser anuals. Per això l’any passat ja en vàrem fer un, per un suposat avís de bomba i enguany n’hem fet un altre, en aquest cas un simulacre d’incendi”, ha explicat el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo.

“El simulacre ha començat amb l’alerta per l’existència d’un suposat incendi al soterrani i s’ha desenvolupat amb l’evacuació de totes les treballadores i els treballadors municipals, així com de totes les persones que hi havia de visita, al servici del padró, al registre d’entrada i al balcó municipal”, ha explicat Campillo. La desocupació total de les instal·lacions municipals s’ha produït en 10 minuts i 30 segons, amb la qual cosa s’han rebaixat els temps d’evacuació previstos.

“Al Govern de la Nau una prioritat inqüestionable és garantir la seguretat de la ciutadania i de tot el personal municipal i aquest tipus d’actuacions confirmem que tot el sistema de seguretat funciona correctament i ens permet, per tant, actualitzar les garanties de seguretat per a totes les persones que hi ha a l’Ajuntament de València”, ha afirmat el regidor, qui ha agraït la col·laboració de totes les persones i col·lectius que han intervingut en aquest simulacre.

Aquest simulacre es produeix només quatre setmanes després del que es va realitzar també amb èxit a l’edifici de Tabacalera, on l’any passat també vàrem recuperar la realització d’aquest tipus d’intervencions amb caràcter anual.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × cinc =

Valencia activa
bombers
CCCC
Valencia activa