caixa popular

Simulació de rutes a la nova web de l'EMT

Simulació de rutes a la nova web de l'EMT
14/02/2018 -

L’Empresa Municipal de Transports de València (EMT) ha llançat una pàgina web on qualsevol persona usuària pot simular una ruta amb les millores que s’implementaran el pròxim dijous 22 de febrer. El regidor de Mobilitat Sostenible en l’Ajuntament de València i president de l’EMT, Giuseppe Grezzi, ha destacat que aquesta ferramenta ajuda a “facilitar el canvi i la integració de les millores en els desplaçaments diaris de milers de valencianes i valencians”.

Com és conegut, dijous de la setmana que ve l’EMT millorarà la seua xarxa amb la introducció de canvis en huit línies que implicaran nous itineraris i modificacions de numeració en algunes d’elles. Amb aquesta web, qualsevol persona pot calcular el seu recorregut habitual i planificar els seus desplaçaments amb una setmana d’antelació. En la web http://novaxarxa.emtvalencia.es/geoportal/ ja està disponible aquest portal, que conté també informació dels esquemes de les noves línies.

Informació en parades i a bord dels autobusos

Aquest geoportal afegeix més informació a la campanya informativa que ha encetat l’EMT i que comprén la personalització de cadascuna de les parades en les quals alguna línia es veu afectada per un canvi. També inclou la col·locació de vinils en 80 marquesines. A més, s’afegiran 130 mupis, 25 autobusos i 185.000 fullets explicatius personalitzats també per a cadascuna de les línies que requerisquen una major informació i que seran repartits sobretot a l’interior dels mateixos vehicles de les línies afectades en les jornades prèvies als canvis i en els barris pels quals discorren les mateixes i els seus centres de salut, socials i educatius.

Finalment, com es va informar des d’un inici, l’empresa ha previst disposar d’un total de 40 persones informadores que viatjaran en els mateixos autobusos i estaran al voltant de les parades des de dilluns que ve, 19 de febrer.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 10 =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris