25n
25N
25N

Simat de la Valldigna inaugura un parc de cal·listènia

Està situat al poliesportiu i té el privilegi de tindre vista al Monestir de la Valldigna i a la Mesquita de la Xara

Simat de la Valldigna inaugura un parc de cal·listènia
04/03/2021 -

La Regidoria d’Esports de Simat de la Valldigna ha inaugurat esta setmana el parc de cal·listènia, situat al poliesportiu municipal.

Les diferents peces es troben distribuïdes en un espai de 120 m² amb l’objectiu d’exercitar els moviments dels grups musculars més enllà de la potència i l’esforç a través de les anelles, una barra d’equilibri, una taula d’abdominals, unes cordes o una pista de velocitat, entre d’altres. L’usuari podrà trobar una breu explicació dels diferents exercicis que es poden realitzar a cada lloc escanejant el codi QR que apareix.

Per poder gaudir de l’espai, caldrà apuntar-se prèviament al poliesportiu amb motiu de la crisi del coronavirus, no podran accedir persones menors de 14 anys i sols podran accedir un màxim de 4 persones durant una hora i mitja.

El regidor d’Esports, Joan Vicent Bañuls, ha explicat que «amb esta iniciativa pretenem que el veïnat puga millorar qualsevol grup muscular amb diferents exercicis» i, a més, ha destacat «el privilegi de poder practicar esport en una zona amb vista al Monestir de la Valldigna i la Mesquita de la Xara».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + divuit =