25n
25N
25N

Set piscines municipals es troben obertes al públic «amb totes les mesures de seguretat»

Set piscines municipals es troben obertes al públic «amb totes les mesures de seguretat»
11/08/2020 -

«Les piscines municipals obertes perquè la ciutadania puga gaudir del bany a l’aire lliure estan preparades amb tots els protocols de seguretat per prevenir l’expansió del coronavirus». Es tracten, tal com ha afirmat hui la regidora d’Esports, Pilar Bernabé, «d’unes instal·lacions que compleixen amb tota la normativa i protocols de salut i prevenció».

La regidora Pilar Bernabé ha visitat hui la Piscina de Natzaret. Seguidament, s’ha acostat fins a les de Benicalap, dues de les set instal·lacions públiques que enguany presten l’esmentat servici de bany a l’aire lliure. En recórrer aquestes piscines municipals, «amb normes i horaris d’ús restringits per seguretat davant la pandèmia del coronavirus», la regidora ha animat la ciutadania perquè, tal com diu la campanya impulsada per la Fundació Esportiva Municipal (FDM) «se submergisca en les nostres piscines».

Pilar Bernabé, que ha recordat que també estan obertes les piscines del Parc de l’Oest, El Palmar, Benimaclet, Castellar-L’Oliveral i L’Hípica, ha ressaltat que durant aquest estiu aquestes instal·lacions funcionen amb normes concretes. Així per exemple, en l’entrada i l’eixida de la instal·lació s’ha de seguir el circuit o recorregut preestablit, i és obligatori l’ús de màscara en els desplaçaments dins de la instal·lació (en el cas que no es puga mantenir la distància de seguretat).

Amb tot, la regidora ha animat la ciutadania «perquè gaudisca d’aquestes i altres instal·lacions esportives que formen part de l’oferta lúdica de l’Ajuntament».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − quatre =