25n
25N
25N

Set alumnes de l'IES Almussafes participen en l'Erasmus+

Els estudiants de cicles formatius estan realitzant les seues pràctiques formatives en cinc països

Set alumnes de l'IES Almussafes participen en l'Erasmus+
27/05/2021 -

L’IES Almussafes demostra, un any més, la seua implicació en el creixement formatiu complet de l’alumnat i aposta per una formació integral, que passa tant pel foment de la Formació Professional Dual en un règim d’alternança on l’alumnat combina la formació en el centre amb la formació en l’empresa, com amb la seua participació en programes consolidats, com Dualiza Bankia i projectes europeus. En aquests últims, el grup d’estudiants seleccionat té la possibilitat de realitzar pràctiques de la seua especialitat en empreses europees, una experiència que els aporta coneixements de primera mà de la realitat d’altres països, a més d’enriquir la seua formació professional.

Per cinqué any consecutiu, aquest curs educatiu l’alumnat de l’IES Almussafes està desenvolupant part de les seues pràctiques formatives a un país europeu dins del programa Erasmus+.

Els cinc estudiants del Cicle de Gestió Administrativa i els dos del Cicle de Manteniment Electromecànic es troben des de la passada setmana en els seus països de destí (Itàlia, Malta, Alemanya i Irlanda), on completaran la seua formació durant tot un mes.

L’institut forma part d’un Consorci coordinat pel Sindicat de Treballadors i Treballadores de l’Ensenyament de País Valencià (STEPV) i l’Escola Sindical de Formació Melchior Botella (ESFMB) i integrat per instituts de tota la Comunitat Valenciana.

Aquest curs escolar 2020-2021, el consorci porta a terme dos projectes: «BUSINESS AND INCLUSIVE TRAINING, OUR FUTURE OF VET IN EUROPE» i «NEW VET SKILLS FOR BETTER EMPLOYMENT IN EUROPE», mobilitzant alumnat de tota la Comunitat per a realitzar una estada de 30 dies.

Amb aquest programa, els i les estudiants poden expandir i millorar la qualitat de les seues pràctiques, augmentar la seua autonomia i incrementar la seua ocupabilitat, amb el consegüent creixement del seu currículum en l’àmbit professional i formatiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × un =