25n
25N
25N

Set curts valencians figuren entre els seleccionats per als Premis Goya

Set curts valencians figuren entre els seleccionats per als Premis Goya
18/11/2020 -

Un total de set curts valencians figuren entre els seleccionats per als Premis Goya. L’Acadèmia del Cinema Espanyol ha donat a conéixer els curtmetratges seleccionats per a competir en la 35 edició dels guardons, que se celebraran el 6 de març de 2021.

La comissió de curtmetratges ha seleccionat deu títols d’animació, deu en l’apartat documental i quinze en la categoria de ficció, que podran ser votats pels acadèmics en les pròximes setmanes, per a decidir els que finalment optaran als Goya 2021.

D’entre els triats hi ha 3 cintes d’animació valencianes: ‘Blue & Malone: Casos imposibles’ d’Abraham López Guerrero; ‘Metamorphosis’ de Carla Pereira i Juanfran Jacinto i ‘Rutina: la prohibición’ de Sam Ortí Martí.

En l’apartat documental està seleccionat el curt valencià ‘El deseado’, d’Óscar Bernàcer, i en la categoria de ficció els tres curts valencians seleccionats són: ‘A la cara’ de Javier Marco Rico, ‘Orquestra Los Bengales’ de David Valero Simón i ‘Pies y corazón’ d’Adán Aliaga.

El total de curts seleccionats ha estat de 35, per la qual cosa els set curts valencians que estan inclosos en aquesta selecció suposen un 20 per cent del total, detalla l’Institut Valencià de Cultura en un comunicat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 3 =